Diensten Werkwijze Klanten Team

Team

Netwerk van ervaren en bevlogen veranderaars.

Sam Dousi - DiaVentie
senior adviseur, trainer en coach

Vanuit een bedrijfskundige achtergrond en een carrière bij diverse adviesbureaus heeft Sam zich ontwikkeld tot senior organisatieadviseur met 25 jaar ervaring in het begeleiden van verandertrajecten. Sam houdt van het complexe puzzels in een uitdagende setting. In intensieve samenwerking met opdrachtgevers en veranderteams werkt hij aan -vaak weerbarstige- vraagstukken. Sam is een ervaren procesbegeleider met een breed repertoire aan creatieve werkvormen. Als sparringpartner en veranderkundige gids staat hij bestuurders, directies, (programma)managers en projectleiders bij in het uitzetten van de koers en realiseren van de doelen.

In 2011 richtte Sam DiaVentie Management Consulting op. Inmiddels is DiaVentie een netwerk-organisatie van bevlogen specialisten en veranderaars met een stevig cv. Vanuit verschillende rollen dragen zij in gezamenlijke opdrachten bij aan tastbare resultaten. Naast oprichter Sam Dousi zijn actief onderdeel van het DiaVentie – netwerk:

Ida Wildeboer - INW Consult
Senior Programmamanager & Manager Leren & Ontwikkelen

Jeroen Jansen - FinTouch
Senior Organisatieadviseur & Projectmanager Finance

Reinier van der Monde - Change2Result
Senior Trainer & Coach

Henk Eggink - Walk in the Woods
Senior Trainer & Coach

Jordi de Vreede - BlauwIJS
Senior Organisatieadviseur & Procesmanager

Jelle Hingst - Kansmakers
Systemisch Begeleider & Coach

Daarnaast werkt DiaVentie actief samen met WagenaarHoes Organisatieadvies, Galan Opleidingen, Leeuwendaal Advies en op projectbasis met diverse andere zelfstandige professionals uit ons gezamenlijke netwerk.

Zet met ons de volgende stap.

Neem contact op